Då börjar vi | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Då börjar vi

Idag startade jag igång med Semesterformen och jag är verkligen super taggad. Stod hela kvällen igår och förberedde all mat osv medans jag tryckte i mig en lass godis för det får jag inte se ett blund utav de kommande veckorna. Mitt kostschema fick jag igår och jäklar, det var rätt mycket mat som jag ska få i mig varje dag. Men det är rätt mat och bra planerad och det är väl det som är skillnaden från tidigare.

Frukosten bestod av gröt och proteinpulver, 1 ägg och lite hallon. Mycket sådant jag åt förut så min ägg och bacon får jag lägga åt sidan dessa veckor. Lunchen var ju hur stor portion som helst, det enda jag saknar är väl såsen men jag får käka stevia kethup och Walden Farm såser så måste iväg och köpa det imorgon så det inte blir så himla torrt. Annars var min lunch hur god som helst och mycket potatis blev det också, det var jag förvånad över 🙂

IMG_8510

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats