Hur första dagen på nya kosten var | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Hur första dagen på nya kosten var

Jag måste svara rakt ut – För jävla bra 🙂

Wow, jag trodde verkligen inte att det skulle vara såhär lätt och smidigt och dessutom att jag får äta så mycket som jag har gjort idag. 6 st mål om dagen plus något litet innan och efter träning. Det lilla är riskakor men vaddå det är något jag får tugga på så det känns som mat 🙂 Matlagningen och alla förberedelser känns så mycket enklare nu också med min ångkokare som sköter all jobb och dessutom blir det nyttigare också då jag slipper stekandet. Och rent i köket är det också 🙂

Jag känner verkligen att detta kommer bli så himla grymt, efter 1 dag känns det redan så himla bra och nu ska jag njuta av mitt kvällsmål innan det är dags att lägga sig. Träning kl 06.30 imorgon med bästa Jenny Jacobsen.

150g naturell kvarg (lätt) med 40g hallon

11655380_1719625914931941_1984604572_n

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats