New Babies | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

New Babies

Idag beställde jag mina nya Nanos , nämligen Nano 5.0 som alla läääääängtat så efter. När dom släpptes i torsdags så tog alla storlekar slut, typ lika snabbt som jag hinner blinka och det är väldigt snabbt kan jag lova. Var så nära att välja en annan färg just bara för att jag verkligen vill ha dessa men vips när jag kollade idag så hade dom fyllt på i storlek 37 i dom vita.

Så om 3 dagar är dessa hemma hos mig. LÄNGTAR!

nano5

Today I finally ordered my new pair of Nanos and of course it had to be the new release – Nano 5.0 from Reebok. The same day of the release, my since sort of sold out in 2 seconds so I was thrilled to see this morning that they where back in stock.

Can’t wait to get these babies home 🙂

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats