Behandling och tester | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Behandling och tester

Måndag morgon och jag är uppe med tuppen på min lediga dag för att hinna med allt jag ska hinna med innan jag och mamma åker till Alanya imorgon. Kl 06.00 stod jag redo på Nordic för måndagens tester vilket var dessa:

A. 1 RM i Snatch

B.1 RM i Backsquat

C.Max antal COVP pullups

D. Max antal sekunder/min i sidoplanka

Jag hoppade över A och B delen och körde min rehab som jag fått från Jakob Sandström från fredagens PT lektion med C och D kunde jag vara med på och PR blev det 🙂

Resultat:

C = 9 st (tidigare  var 8 st)

D = 4:06 min (tidigare 3:01 min)

Efter träningen var det dags för behandling hos min Naprapat Johan Svahn. Vissa dagar är han på Nordic och jobbar och andra dagar på hans klinik på Luntmakargatan. Så jag sprang hem snabbt emellan och åt frukost och tog en dusch och sen var det dags för lite tortyr igen då 😉 Johan hade pratade ihop sig med Jakob också innan och de verkade ha samma åsikt om mitt “problem” så det blev det jag älskar mest av allt – NÅLAR i höften.

Bara av att höra ordet fick mig att börja svettas men jag vet att detta hjälper då jag på endast 3 behandlingar nu av höften blivit mycket mycket bättre. Kändes typ som att jag fick MVG på ett prov i skolan när Johan lät mig göra vissa tester vi gjort innan och jag klarade dom så mycket bättre nu. Typ sådär att jag förtjänar ett sådant där barnplåster man får när man varit hos doktorn och fått en spruta som yngre.

Många av mina vänner har gått till Johan efter att jag pratat så gott om honom och de tycker precis som jag, att han är så jäkla grym! mer ord behövs inte för att beskriva hans behandlingar. Men när han väl var igång att nåla så fick jag lite nålar i nacken/axeln oxå och det känns som att jag typ kört världens jävla axelpress maraton just nu.

Vad skulle jag göra utan dig Mr Svahn!

IMG_9551

Nu har jag gjort mig välförtjänt av detta 🙂

IMG_9549

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats