Första dagen i paradiset | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Första dagen i paradiset

Igår kväll kom vi äntligen fram och då var det bara att börja packa upp allt som vi handlat på Ikea till nya lägenheten, idag kommer våra sängar så jag och mamma fick sova på vår fina bäddsoffa inatt. Det går verkligen inte att beskriva hur overkligt detta känns, att vi har en sådan fin lägenhet i underbara Alanya ca 100 m från havet.

Imorse var jag och storhandla och fyllde kylskåpet, gick ner till gymmet och körde ett Nordic inspirerat pass och sedan blev det frukost och mys på balkongen till den vackra utsikten. Jag har inga fancy pancy bilder från just den stunden då jag typ åt min gröt ur kastrullen och drack kaffe från min shaker då vi ännu inte hunnit handla tallrikar och glas och skålar ännu vilket vi ska göra ikväll.

Sen blev det 30 min simning i poolen, fy fan vad flåsigt det var och jag trodde för en sekund att jag skulle drunkna då jag suger på att simma. Så det blir att öva lite på det när jag ändå är här.

Det finns ingen skivstång  i gymmet som tillhör huset men vad fan gör det, finns tillräckligt med maskiner och hantlar så jag kan träna och hitta på mina egna pass, typ rumänska marklyft med hantlar – 12,5 kg var de tyngsta som fanns så fick bli några stycken för att det skulle börja brännas.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ks44T6A-nz0[/youtube]

Här är vår fina utsikt från balkongen

11749419_10153860142314879_1318518015_n

Och såhär glad var jag över att jag ska få ner och bada och sola så det blev en obligatorisk hiss selfie 🙂

FullSizeRender5

Här är pool området

FullSizeRender2

FullSizeRender3

Och en lycklig Katti som fått plaska i vattnet och njuta av första dagen på semestern.

FullSizeRender1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats