Jag känner mig i form - Tack Rickard! | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Jag känner mig i form – Tack Rickard!

Jag tränar hårt och har väl inte direkt varit ur form eller liknande innan jag började med denna diet. Men bara det där “lilla” som man gör annorlunda ger sådana brutala resultat, iallafall på mig. 

Vill verkligen tacka Rickard Bravo till ett grymt upplägg för mig, utan honom hade det aldrig gått. Eller största delen är ju en själv man måste tacka för det är ju det som är slitet. Jag fick grunderna från en kunnig person men sen är det upp till en själv att ha disciplin att ta sig igenom det hårda arbetet och det får man inte glömma. Det är inget som serveras till en på ett silverfat 😉

Jag älskar min kropp, jag är stolt över vad den kan prestera och jag visar det med ett ödmjukt hjärta. Jag hoppas ni ser det. 

Jag kommer att efter denna tävling att hjälpa så många som jag bara kan av er med tips och råd kring vad jag ätit och gjort annorlunda dessa 6 veckor för att nå dessa resultat. Bara att kommentera i kommentarsfälten så svarar jag så snabbt jag kan.

Ser ni någon skillnad? Detta är bara 5 veckor mellan bilderna.

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Gryyymt jobbat tjejen!!!
  Hur går man tillväga, kontaktar han snubben?
  Är sugen, vill inte börja mixtra med olika saker, utan vill isåfall ha hjälp.. 🙂 betalar gärna 🙂 speciellt när dina prestationer också blir bättre, sjukt grymt gjort av dig! High-freakin-five!!!

 2. Hilda

  Hej! Vill först tacka för den inspiration du ger! Grymt motiverande! Tar gärna emot tips på hur du åt under din diet! Jag tränar en hel del gym och nu på sommaren mer löpning, cykling.

 3. kimmie

  Wow, du är ju så grym! vilken inspiration!
  Precis som ovanstående skriver så känner jag mig lite lost på Vad jag ska äta När för att få bästa resultat och fortfarande ha energi kvar till att kötta på träningarna. Skulle verkligen uppskatta lite hjälp och vägledning kring detta. Fortsätt köra, och stort tack för din inspiration!

 4. Sandra

  Sjukt bra resultat! Man ser verkligen att du är målmedveten!
  Jag tränar med crossfit och har jättesvårt för att få in “bra” mat vid “rätt” tillfälle. Drar man ner på kolhydrater för mycket blir jag alldeles för trött och har svårt att prestera. Annars äter jag bra kost och inte alltför mycket “onyttigheter”. Några tips på upplägget? Vad är bäst innan och efter?

 5. Liselotte

  Det är en otrolig skillnad på så kort tid. Jättebra jobbat 🙂
  Skulle gärna ta del av vad du ätit för att nå resultat. Tycker att du har en sund inställning till mat och har ju sett lite vad du ätit som du delat med dig av-
   

 6. Aidai

  Vilket resultat! Snyggt jobbat och låter jättenice om du kunde dela med dig tips och lite “såhär äter jag en dag o tränar-tips” senare! Så man själv kunde testa på att få fram rutorna! Ha de bäst o njuuut av värmen! Hälsningar från kalla Finland!

Annons
stats