Ännu en underbar dag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Ännu en underbar dag

Jag vill verkligen stanna här för alltid och jag ska göra allt vad jag kan för att inom en snar framtid kunna jobba med något som gör att jag inte är låst till ett kontor och kan jobba härifrån lite då och då. Vår lägenhet, läget, allt omkring slår verkligen allt och jag älskar verkligen Turkiet så bättre än detta kan det inte bli.

Idag har jag hängt på stranden som ligger max 100 meter från oss med mamma

FullSizeRender

Sen blev det hem och laga lite lunch, mamma får lov att följa min diet hon också 🙂

FullSizeRender1

Och sen blev det lite poolhäng och leka med min Olympus och ta en massa selfies

FullSizeRender3FullSizeRender2

Sen blev det löpning längs stranden och en kort styrkedel på gymmet och nu ska jag iväg på stan med mamma. Ha en fin kväll!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats