Partner till Extremfabriken i Stockholm | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Partner till Extremfabriken i Stockholm

image1jjjjjjIdag fick jag besöka något som kommer bli ett av de häftigaste träningsanläggningarna i Stockholm – nämligen Extremfabriken. Som FCB representant så fick jag äran att träffa Pelle idag som står där dag och natt och bygger denna massiva platsen på över 800 kvm med sina egna händer. Här kommer du att finna precis ALLT och lite till och jag vill stolt säga att FCB Sweden med vår grymma dryck AminoPro kommer att vara den första sammarbetspartnern till Extremfabriken. SÅ SKOJ!!

Här kommer du att finna en gigantisk hinderbana, en Ninja warrior bana, Crossfit hörna, ett stort torn där du kan klättra rep upp till 10 meter, en kampsports del med matta där man kan fightas och mycket mycket mer. Allt detta är planerat att vara klart till Oktober och då kommer ni alla att få komma och testa det som kommer eller är Nordens första och unikaste anläggning.

Ni kommer definitivt se mig träna där i mängder! Finns i Kallhäll och kika gärna mer på www.extremfabriken.com samt håll er uppdaterade på deras instagram sida för när invigning osv vidare blir –> @extremfabriken

Såhär ser det ut nu – kommer bli galet!

Tack Pelle för att du tog hand om oss idag och visade oss runt överallt.

jjsss

eimage

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats