Fredag på Crossfit Bromma | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Fredag på Crossfit Bromma

FullSizeRenderFullSizeRender1

En fredag som började med lite kaos men som slutade med ett stort leende på läpparna. Idag fick jag besöka CrossFit Bromma som ligger på ligger på Johannesfredsvägen 9-11 i Stockholm. Lokalen ligger precis som det ska göra, intill industriområde och har öppna portar så man bara kliver in i den fina lådan som CrossFit ska vara. Det jag kan berätta innan är att först så hamna jag i världens trafik vid Fridhemsplan där jag skulle hämta min träningskompis Emelie Rapp, när jag väl kommer fram så har vi 15 min på oss att åka till boxen. Jag kör och Emelie googlar fram adressen, men det vi missar är att vi är på väg mot hel fel box. Kommer fram i panik, parkerar och börjar packa ihop en fin låda med AminoPro dryck och lite annat gott, springer in och säger “Nu är vi här” och alla såg så förvånade ut när vi kom. “Hade vi bestämt en träff?”

“Ja är inte detta CrossFit Bromma, jag mejlade ju idag och bokade in oss på 18.00 passet”

Men nej, vi har hamnat på Nexus, helt fel ställe och då kom panik nummer 2, klockan är 5 minuter i och vi sätter oss i bilen och gasar mot den rätta boxen. Fan så pinsamt att komma försent liksom. När vi väl kommer in möts vi av ägaren och coachen Ozi som har väntat med att börja passet tills vi kom. Så rar!

Fick köra ett sjukt roligt pass, blev väl omhändertagen och kommer definitiv träna här igen. Alltså denna vecka har verkligen varit helt underbar, att få träna på så många olika ställen och träffa alla människor är PRICELESS!

Sen blev det lite mycket koffein för min och Emelies del…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fLlZrAFbfAE[/youtube]

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats