Crossfit Telefonplan | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Crossfit Telefonplan

Jag var i krokarna så jag passade på att hälsa på nyöppnade Crossfit Telefonplan. När jag klev in så kände jag bara woooow. Vilken fin lokal, allt är sprillans nytt, öppettiderna är perfekta (05.00-23.00 med blipp bricka) och det var otroligt mycket ljusinsläpp tack vare de stora fönstrena genom hela lokalen. Här skulle jag lätt träna om jag bodde i området.

Fick träffa Malin som är Coach och delägare, mysig tjej som visade mig runt. Det är så otroligt roligt att få se så många boxar, känner mig hedrad att jag fått göra detta.

Ni som vill ha ett ställe att träna på omkring Telefonplan/Hägersten. Besök Crossfit Telefonplan, ni kommer inte ångra er.

   
   

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats