Morgonpass på Vici Athletics/CrossFit Kungsholmen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Morgonpass på Vici Athletics/CrossFit Kungsholmen

9.30 var jag på plats på Vici för att köra ett Crossfit pass och idag fick vi köra i lag om 4 personer. Det är bara ett par dagar kvar nu på CF touren jag gör i sammarbete med FCB Sweden inför lanseringen av BCAA drycken AminoPro och att besöka denna box var en självklarhet.

Om jag minns det hela rätt så körde vi 5 eller 6 st 5min amrap med 1 min vila mellan varje, riktigt grisigt var det kan jag lova. Allt från rodd, löpning, hopprep, pullups, situps, putta på släde och mycket mycket mer. Jag låter bilderna tala för sig och den fina lokalen

vicivicivici1

Härliga gänget efter passet, vilken energi ni har!

vici3

Här är coach Andreas i mitten och Anders till vänster som blev min teamie idag 🙂

FullSizeRender

Tack för att jag fick komma och svettas med er och jag hoppas AminoPro smakar för er 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats