Strongman träning på Crossfit Vanheim | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Strongman träning på Crossfit Vanheim

Det finns vissa händelser, dagar och stunder här i livet som jag kan leva länge på och igår var en sådan dag. Låt mig berätta vad jag precis har fått uppleva och vi ska tillsammans försöka få till ett event där vi kommer arrangera en heldag så att även ni har möjligheten till att få vara med om detta som jag var med om igår.

Strongman träning på CrossFit Vanheim i Uppsala.

Den 1 augusti öppnade Niklas Björk detta ställe som är så unikt och jag är så glad att vi valde att åka dit igår. Här har vi en CrossFit box belägen på en plats där man är rätt ostörd med en utomhus yta som man valt att använda till träning som Strongman. Här hittar atlas bollar, släde, skivstänger, släggor, däck i alla möjliga vikter och storlekar och mycket mycket mer. Vi samlades ett gäng och kokade ihop ett eget pass.

5 stationer, 5 varv, jobba 1 min på varje station, 1 min vila mellan varven. Så vi körde ett helt varv, vi hade en person som ropade när det var 5 sekunder kvar så man kunde springa till nästa station direkt då det inte var någon vila mellan stationerna. Under 1 min skulle man som par (vi jobbade 2 och 2) samla så många repetitioner som möjligt.

Det här var på riktigt det roligaste jag har gjort på hela året! Bor ni i Stockholm så är det bara 50 min bilresa dit, dom här 50 min är såååååå värt det. Snälla, har ni en helg utan planer så ta er tiden att besöka denna plats och träna. Det är helt galet!

Mer info kommer att komma om vårt häftiga event som vi fick idén om igår, kommer bli galet skoj! Kolla in bilderna och videon så förstår ni 🙂

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YBqwyRAGHuw[/youtube]

FullSizeRender

   
    
    
    
    
    
    
  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats