Helgen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Helgen

IMG_1791FullSizeRender1

Imorgon kl 10.00 är det team träning på Nordic för oss som ska tävla i November i lag på Roslagen Open. Efter det sätter jag mig på tåget mot Uppsala och min finaste vän Karin som jag träffat genom denna sport. Vi blev vänner på MK Open i våras då vi tävlade tillsammans och stöttade varandra och vi klickade direkt.

Vi ska träna ihop så det blir dubbelpass för mig imorgon (kommer ju dö eftersom jag inte tränat CF på 2 veckor) och sedan ska vi alla ha genomgång på CrossFit Vanheim inför söndagens Strongman event som vi arrangerar.

Det kommer bli så himla skoj, hoppas jag ser några av er där 🙂

Vill även passa på att tacka Northern Sprit, Locals Food och AminoPro för att ni är med och sponsrar med priser och gott att äta under dagen. Och sen såklart CF Vanheim som arrangerar allt detta.

FullSizeRenderIMG_3084FullSizeRenderamoni

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats