Vilken dag!  | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Vilken dag! 

 Wow, jag vet verkligen inte vart jag ska börja men det jag kan säga är att denna helg har varit som terapi för min själ. Om jag någonsin behövde detta så var det nu. Jag är så tacksam för allt, minsta lilla sekund som passerat denna helg. Fick jag frysa tiden skulle jag göra det.

Vi startade kl 10.00 – samling med alla deltagare i tävlingen som jag har arrangerat tillsammans med CrossFit Vanheim i Uppsala. Allt var väl uppstyrt i minsta detalj och då hade vi en genomgång om dagen samt att vi gick igenom standard och demade de första 2 eventen som skulle vara innan lunch. Precis när vi ska börja köra så tittar solen fram – Alltså YES! för det var lite kallt måste jag erkänna.

Taggade tävlande, ett jävla ös och pepp, musiken dånade och svettet och blodsmaken i munnen hade renat kommit fram efter event 1. Nu är vi igång 🙂 På eftermiddagen vad det 2 till event för att sedan utse de 2 ledande lagen som ska battla i final.

Vinnaren av Vanheim Strongman Battle blev Erik och Matilda från Vici Athletics i Stockholm och på andra plats kom Cristian och Cissi från CrossFit Unique. Vi firade detta med massa skratt och ett par riktigt goda hamburgare som Niklas pappa stod och grillade till oss.

Det verkade som om alla hade roligt, att de uppskattade dagen och tyckte eventen var grymma. En lyckad dag men andra ord och jag trodde aldrig någonsin att mitt första event skulle gå så himla bra. Stort tack till ALLA på Vanheim för detta måste jag säga.

Tack till alla som deltog och gjorde denna dag till vad den blev, tack till alla funktionärer och domare samt ett stort jäkla tack till CrossFit Vanheim. Det är by far Uppsalas bästa boxen och ni får verkligen INTE missa ett besök hit om ni har vägarna förbi. 

In och kika på hemsidan http://Crossfitvanheim.se för mer info.

Tack till våra sponsorer som tillgodosett oss med dricka, bars, priser osv under dagen. Northern Spirit, AminoPro och Locals Food.

TUSEN TUSEN TACK TILL ER ALLA!

  
    
     

   
    
    
   

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats