Dagens träningsevent | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Dagens träningsevent

Då fick man äntligen träffa grundarna till Loppi som är de som inte för längesedan köpte upp MSR som var ägarna till portalen där jag bloggar – Myshowroom. Ikväll hade de anordnat ett blogg event där vi toppbloggare blev inbjudna till ett svettigt träningspass tillsammans med Hugo Rosas vars blogg hittas HÄR –> www.hugorosas.se

Vi höll till vid Humlegården och det jag verkligen känner mig så nöjd med idag är att Hugo verkligen förmedlade hur jobbigt 15 minuters träning kan vara. Precis det här jag gör varje dag och nu fick alla bloggare testa på lite försmak av CrossFit. Vi använde endast kroppsvikt och varandra som redskap och när man säger 15 minuter så låter det inte så länge eller hur? Men du skulle höra hur alla lät efter 90 sekunder, hehe 🙂

2 och 2 i 15 min – ena jobbar den andra vilar/är redskap eller hjälpmedel.

5 st “hålla i kompisen och dra dig upp”

7 st burpee och sen hoppa över din partner som ligger ner på marken

10 st hoppande utfallssteg eller bakåtvända utfallssteg

Se bilden nedan för vad jag menar med “hålla i kompisen och dra dig upp” Molly och Naomi kollar så vi gör övningen korrekt.

 

Jag körde med Hugo men efter 12 varv och halva tiden så lämnade han mig ensam den jäkeln så jag fick kötta på själv. Han höll passet så han behövde peppa och hjälpa de andra. Bytte ut dom där “hålla i kompisen” då jag inte hade en kompis att hålla i till armhävningar. På burpees kom min låtsas kompis tillbaka från barndomen och ställde upp.

21 varv senare var jag helt död. Att ett pass utan några redskap som skivstång, kettlebell osv kan vara så jobbigt??

Vi avslutade passet med en burpee tävling, jag råkade hamna i final. Fi faaaan 🙂

Tack Loppi Sverige, Myshowroom, Vimedbarn och Hugo för ett roligt event och för den fina goodie bagen vi fick med oss hem. Känns som en mysig familj detta. Mera sånt framöver!

Nu blir det soffläge – Jagärtrött.se

   
    
    
    
  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats