Vart jag hittar mina träningskläder | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Vart jag hittar mina träningskläder

Träningskläder är något jag älskar och ni har väl märkt vid det här laget att jag har ett litet beroende av dom också. Ibland undrar jag ens hur jag får plats med allting och hur jag hinner använda allt. För det gör jag kan jag lova, här ligger det inga linnen med lapparna kvar länge i garderoben inte. Mycket av mina kläder kommer från Northern Spirit då de är mina sponsorer och alla söta toppar och snygga korta shorts kommer från Angeldelmar som jag är ambassadör för här i Sverige.

Men häromdagen fick jag hem det här snygga linnet från Nordic Athletics som jag typ dog för när jag såg. Fullkomligt älskar linnen med denna linning och material, påminner väldigt mycket om Life as RX linnena som typ alla som kör CrossFit älskar. Och sen är den i en sådan fin rosa färg. Detta var bara ett plagg av typ ALLA på sidan som jag ville ha men man kan inte få allt här i världen på en gång 😛

Så tjejer (och killar såklart), här kommer en sidan som jag hittar snygga träningskläder och sedan finns dte massa annat också.

http://www.nordicathletes.se/traningsklader/for-henne

Här är toppen jag fick hem och jag har stl S, den hittar ni HÄR –> http://www.nordicathletes.se/mca-squats-make-it-hot-tank

FullSizeRenderFullSizeRender1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats