Dags att komma i bra form | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Dags att komma i bra form

Svackor har vi alla men det som är det viktiga är att man tar sig ur det vilken form av svacka den nu än är och gör det till något bättre och positivt. Min svacka handlade om att jag för 2 veckor sedan mådde så otroligt dåligt som sedan påverkade min träning, hy, min kost osv. Jag var utomlands och hade inte min vanliga vardag nära till hands så det kunde få mig på bättre humör så jag fullkomligt spåra. Jag som hade slitit så mycket med min diet, kommit i den toppform jag ville och träningen började gå bra. Pang sa det så kändes det som allt detta var borta. Nu vill jag tillbaka dit och det ska jag! Känner mig glad, motiverad och jag ska tillbaka till den toppkänslan jag hade för 3 veckor sedan. 

Tillbaka till dieten. Middagen är serverad, nu ska jag njuta.

Ni som vill får följa med, nu ska jag peppa er och mig själv som aldrig förr. Vill du komma i form, börja träna, ändra dina kostvanor? Följ med då 😉 det är inte svårare än att bara bestämma sig för att man SKA och jag är gärna med och motiverarar er.

Laddar med en härlig middag som ingår i denna diet som består av ris som jag kokade, nötfärs som jag stekte i paprika pulver och chili, broccoli, zucchini och paprika som jag stekte i kokosolja och sen stekte jag ihop allt tillsammans i slutet så smakerna går in i varandra. Mums!

   
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Jag hänger gärna på, jag äter inte speciellt dåligt för tillfället och tränar 3-4 ggr i veckan men lyckas inte få till det (formen) ändå. Måste väl lägga i en växel antar jag 🙂

Annons
stats