The incredible face mask | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

The incredible face mask

Igår kväll hade jag egentid och då testade jag en ny ansiktsmask från May Beauty, the incredible face mask. En svart mask som ni säkert sett vär och var som tar bort pormaskar och orenheter och motverkar acne. Jag har faktiskt aldrig prövat denna förut men hört mycket om den.
Innan jag berättar hur man gör så måste jag bara säga WOW! Alltså min hy blev ny efter jag drog bort denna och smorde in med min nattkräm. Ni måste verkligen testa och ni kommer att få en härlig rabatt av mig längre ner i inlägget om ni vill testa.

Såhär funkar det

1. Börja med att rengör ansiktet och torka torrt. Jag använder Dermalogicas Special Cleansing Gel till detta.

  
2. Använd penseln som ingår (om du köper ett startpaket med 5 ansiktsmasker) och pensla på ansiktet. Undvik att lägga på brynen för håret kan följa med när du drar bort masken. Typ såhär såg jag ut.

   
 
3. Nu ska masken verka i ca 40min så den stelnar.

  
  4. Efter 40min är det dags för det roliga. Att dra av masken. Så du ska liksom inte skölja ur denna, det är inte en sådan mask. Utan du drar av den och för att lättast få tag i någon kant, gör en massa grimaser så den lossnar lite från huden. Ta sedan tag och börja dra. Det känns lite men var faktiskt inte så farligt. Blir som en mask och peeling i ett känsla.

  
5. När du dragit bort masken så ta gärna en handduk och blöt den med varmt vatten och tvätta av ansiktet. Kan finnas lite små delar av masken kvar. Smörj sedan in med ansiktskräm. Jag använder intensive moisturizing cream fån Dermalogica.

  
Utvärdering: Den var enkel att använda och känslan efteråt är helt underbar. Min hy känns frisk och REN. Ren är verkligen det bästa order jag kan använda. Jag tänker inte visa en bild men alltså jag kollade på andra sidan när jag drog av masken. OMG den drog verkligen med all skit. 

Jag längtar till nästa gång!

Nu kan ni även få testa denna produkt och ni kommer få 30% rabatt av min när ni beställer. Ni får 5 st masker + en pensel vid köp av kittet. 

Använd rabattkoden: kattifacemask30

Klicka på denna länk för att beställa https://maybeauty.se/kattifacemask30 och berätta gärna vad ni tyckte om masken. 

   

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats