Kötta med kötten | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Kötta med kötten

Under dagen fick jag sms av mitt team till Roslagen tävlingen att vi bör ses vid 19.00 och testa första eventet som släpptes i lördags. Jag har ju inga planer tänkte jag så finns ju då heller inga ursäkter och att skylla på att man redan tränat funkar inte direkt i min grupp 😉 Kör bara KÖR får man höra då. Det enda var att jag råkade komma till Nordic ca 1 timme för tidigt och där stod Javad, Jenny och Mads redo att fånga mig.

Vad ska du göra nu? – Frågar Javad kvickt.

Träna med mitt lag men det är inte förrän 19. – svarar jag

Perfekt, vi behöver en till i vårt lag till passet nu så kom! – Säger han och bara går.

Okej…

Att tacka nej till att få köra ett pass med världens bästa Javad och Mads och sen Jenny som typ är Games atleten hon själv, gör nog ingen. Så inte jag heller. Det blev ett svettigt men roligt 30 minuters pass och jag tror dessa grabbar tyckte det var en aning jobbigare än vad jag och Jenny tyckte… eller vad tror ni?

 

En kvart senare så hade Mads inte lyckats ta sig upp ännu

 

 Tack finaste ni för ett roligt pass, nu ska jag ladda om för det sista med teamet bara.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats