Trippelt upp - 17 dagar kvar | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Trippelt upp – 17 dagar kvar

Idag råkade jag träna 3 pass när jag egentligen hade planerat 1. Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig eller jag kanske ska säga “plötsligt så händer det”. Jag hade planerat att träna kl 12.00 på CrossFit Unique i Tyresö idag då en söt tjej som heter Alva ville fota mig när jag tränade för ett skolarbete hon gör just nu. Hon ville passa på att visa att tjejer kan våga lyfta tungt och att muskler är vacker och kanske inspirera unga tjejer som försöker uppnå det här skönhetsidealet vi haft länge med att vara smal och inte våga lyfta tungt för man tror att man blir för stor osv. Så jag ställde upp mer än gärna för det är verkligen något jag står för.

Så jag hade fixat håret och smink för att vara åtminstone lite fin på bilderna. Tog ju typ 3 minuter så var jag helt dränkt i svett, och det var bara vårt uppvärming.

“Fan vad du svettas Katten” – säger coachen lite sådär med klimten i ögat.

Sen började vi med passet och första delen var en jävla massa handstand pushups. Fuck då! Där rök mitt fixande ännu mer. Ni som kört crossfit VET att handstans pushups är typ det värsta för frisyren. Man ser ut som att man har fått en elchock efter och blodsprängda ögon får man också från att vara upp och ner så länge.

Min plan att vara snygg för bilderna går ju sådär.

Men Alva var grym och lyckades fånga några riktigt fina bilder “in action” Här kommer dom och detta är alltså pass 1 av 3. 

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats