Konsten att lyfta | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Konsten att lyfta

Häromdagen bestämde jag mig för att ta tag i mitt lyftande, då menar jag tyngdlyftning såklart 🙂 Jag har alltid fått höra att jag rör mig fint i mina lyft och att jag alltid gör övningar snyggt. Sen kanske jag inte är den starkaste men det ser fint ut och jag rör mig fint tillsammans med skivstången. Sedan min höft pajat totalt så har jag mer eller mindre fortsatt och byggt ett mönster som jag behöver få hjälp med att komma ur för att bli bra och på det sättet också kunna lyfta tyngre framöver.

Därför har jag valt att ta in David Englund som PT för min lyft.

David är en tynglyftare och även en crossfit kille, men mer expert och duktig på lyft och alla som har tagit hjälp av honom har förbättrat sina resultat, eller mer eller mindre mosat dom! Jag kommer träna med David 2 gånger i månaden till att börja med då plånboken inte tillåter mer just nu 😉 Idag hade vi vår första träff och satan i gatan vad grym och tuff han är. En sak som jag snappade upp direkt av honom var att han är så otroligt nogrann. han ser typ allt och det går liksom inte att fuska eller komma undan här inte.

Så nu har jag fått massa saker jag ska tänka på i mina lyft och jag kommer efter Roslagen Open lägga om min träning lite. Typ byta ut lite av min programmering mot att lägga fokus på lyften.

Här är från idag, Tack David, längtar till nästa pass redan!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TWOhD0BDBHE[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats