Tävlingsgren | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Tävlingsgren

I torsdags släppte dom event 2 och 3 för Roslagen Open som jag ska tävla i lag. Event 3 är att man tillsammans i laget ska bygga den tyngsta Snatch och Clean&Jerk, alltså ryck och stöt. 1 kille + 1 tjej tar snatch och 1 kille + tjej tar C&J. Jag kommer köra snatch och eftersom det alltid är herrstänger på tävlingar så övade jag med det igår. Det var sjukt svårt då jag har typ världens minsta fingrar och kan knappt greppa runt stången. Herrstänger är tjockare än damstänger. Sen var det väldigt längesedan jag ryckte över 40-45kg pga min höft och igår fick jag upp 50kg och det var fan lycka.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=94OhHMsPWzQ[/youtube]

Nu ska jag ladda med frulle innan team träningen sätter igång 10.30 på Nordic. Ha en skön helg!

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats