Mäta fett i kroppen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Mäta fett i kroppen

Igår testade jag en bioimpedansvåg från Concept for Life på Fitnessfestivalen. Den mäter kroppssammanttningen och man får reda på hur mycket av de dåliga och bra fettet man har på kroppen och massa mer. 

Jag som trodde jag hade överflödigt av kroppsfett, men icke! Låg 1 % under de önskvärda till och med. Och mer muskler på kroppen än önskevärt, det tackar vi för 🙂

Det intressanta var att hon som gjorde testet sa att alla crossfit atleter får en sjukt bra resultat på detta, speciellt på hur fördelningen i kroppen är på muskler. Alltså att vi är väldigt jämna och centrerade och har lika mycket muskler på båda sidorna av kroppen så vi har lyckats väl med att ha en god balans på kroppen i vår träning. En stark bål hade jag också 🙂 

Ska testa detta igen om 1-2 månader och se skillnaden

   
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats