Kom i form innan jul | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Kom i form innan jul

Imorgon ska jag och Emelie sätta igång med vår kamp mot att komma i så bra form som möjligt på 4 veckor. Alltså vi ska vara strikta med vår kost och slopa all godis, hamburgare, Ben&Jerrys och annat för att äta bra och ofta och se hur det skiljer sig på fettmätningen under dessa 4 veckor. Vi kommer imorgon besöka Johan som jobbar som PT på Vicious CrossFit som ska utföra en fettmätning på oss och sedan gör vi detta en gång till om 4 veckor.

Så idag har jag tagit före bilder för att kunna dokumentera skillnaden och trots att jag är sjuk så måste jag förbereda matlådor inför veckan.

Såhär ser det ut när jag förbereder mat och det är detta jag kommer att äta, ska bara förbi Gymgrossisten också och köpa fettfria såser.

  

Men först ska jag njuta av min frukost som typ knappt smakar något för jag är sjuk. Men ändå 🙂

   

 

Här är förebilderna, jag längtar tills jag får slopa lite vätska och Ben & Jerrys svullnad 🙂 

   

  

  

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats