Weightlifting vs Crossfit | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Weightlifting vs Crossfit

Jag älskar att lyfta, det är verkligen riktigt skoj och jag snatchar mer än gärna varje dag om jag fick. Men det var något som kliade i mina fingrar idag när jag hade min träningsdejt med dessa grabbar

  
Fernando och Samuel aka “it’s all about the fitness”

Alltså äntligen några som förstår och tar det här med att ta snygga bilder för bloggen och insta på allvar när man tränar. Det finns fler som mig och det är dom man ska träna med för här behöver man inte tvinga kameran i någons händer och typ böna och be om att man ska ta en bild utan de gör de liksom utan att man ens hinner blinka. 

By the way , Fernandos blogg hittat ni HÄR 

  
Kravet för idag var “ingen Crossfit, vi ska lyfta” och jag var helt med på noterna. 

Tills jag klev in på boxen…

“Ska vi köra Crossfit? Snälla?”

Haha fattar inte vad som hände med mig men min kropp skrek efter lite smärta, mjölksyra och svett. Så vi lyfte lite

  
  

Vi marka lite, vi pressa lite 

 
 och sen lyckades jag övertyga dom båda.

  
Och självklart skulle det spännas lite. 

  
  
Längtar till nästa gång 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats