Lördag 26 Dec | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Lördag 26 Dec

Godmorgon mina underbara!

 

Hoppas ni alla haft en underbar jul och börjar vakna upp från matkoman man oftast hamnar i. Det har jag iallafall och idag ska det tränas som aldrig förr! Kl 13.00 ska jag köra ett riktigt grisigt pass med Niclas från Nordic, och då kommer vi att köra på SATS då Nordic har stängt idag. Fick tips om att den nyöppnade vid Steriksbron har en stor CF yta som passar oss bra.

Jag råkade skrolla lite för länge igår på Instagram och såg en vän som hade postat ett vidrigt pass och det bara kliade i fingrarna att få utsätta sig för det också. Varför är det så egentligen? haha

Nu njuter jag av min frukost, såhär ser gröten ut innan jag mixar ihop den, väntar på att mitt kära ägg ska bli färdig kokt också sen är vi game. Nu är det inte långt till nyår och alla nyårslöften som brukar sätta igång och nu vet ju januari, träningshets månaden nummer 1 liksom. Jag försöker själv hålla den året runt 😛

Vad har ni för löften, mål med det nya året? Önskar ni något speciellt från mig i form av inspiration i inlägg?


  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Åh grymma du!! Älskar att läsa sin blogg och det e sjukt kul att följa dig på instagram!
    Fortsätt som du gör, för det du gör är bra 🙂

Annons
stats