Varför? | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Varför?

Igår postade en vän på instagram en wod han hade gjort och direkt så började en röst i mig säga “Jag vill, jag vill, jag vill!” så jag lyckades lura med mig Niclas idag till SATS för att testa denna som jag visste skulle vara grisiga wod.

25 varv av:

1 Snatch 60/42,5kg

2 Power Cleans 60/42,5kg

3 Frontsquats 60/42,5kg

4 Box jumps

5 Burpees

6 Wallballs

Efter 7:e varvet så tog jag en klunk vatten och försökte hämta andan och då insåg jag att det är 3 gånger så många varv kvar. ÅH herregud! Vart får jag sådana här vansinniga idéer ifrån? Vem kommer ens på att dom vill göra det här efter att ha sett hur lång tid det tog på vännens post. Sen att vi gjorde det på SATS också, folket omkring tittade på mig och Niclas och undrade säkert vart vårt vett tagit vägen. Jävla rikspuckon måste de ha tänkt!

Dom första 3 övningar med skivstången BRANN! resten var bara “att ta sig igenom”

53 min tog det mig, jag kunde ha gjort den snabbare men jag orkade helt enkelt inte idag.

Testa, det var skitkul….på riktigt alltså…

 

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats