Hej Måndag! | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Hej Måndag!

Haft typ världens bästa söndag, bara hängt och myst med dom här tjejerna

 
Har jag berättat att dom är sådär brutalt starka? Om inte så gör jag det nu. Dom är fett starka och därför det självklara valet till ambassadörer för Clean Fit.

Idag myser jag med butikerna, besöker alla mina butiker denna vecka för att säga hej och kolla läget och se hur allt går. Gud så glad man blir när man ser sin lilla bebis staplad såhär som på ICA Maxi Lindhagen

  
Eller kall i hyllan på ICA Folkungagatan vid Medis 

  
Ikväll ska jag ha ett möte med Niclas Scarnes, han ska lägga om min kost från nu. Inge mer väga mat för mig utan nu ska jag äta enligt det han säger att jag ska äta för att prestera ännu bättre. Det blir väldigt mycket gott och varienda kan jag säga. Fick ställa mig på en sådan där våg som mäter allt, så han kommer vara ni. Mat Coach ett par veckor och jag kommer även få en ny träningscoach från januari. 

Så mycket spännande väntar mig i januari och det nya året. Året som jag ska bli stark och bli duktigare på tyngdlyftning

Niclas och jag

  
Jag och stången, vi ska bli ett under 2016

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats