Nya frukosten | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Nya frukosten

Om ni bara visste hur grym mitt kostschema är som jag har fått från Niclas, igår satt han i över 1 timme över telefon med mig och hade värsta lektionen och berättade precis allt han hade tänkt och varför man äter vissa saker och hur man ska tillaga allt och liksom vad som händer med alla hormoner osv i kroppen. Fick rena rama näringslära undervisningen.

Jag kommer att till stor del ändra det jag äter till frukost och mellanmål, det jag käkat tidigare höjer min insulinnivå för mycket och igår var jag förbi min vän Erik som driver Vici Athletics och inhandlade hans nya protein som han har tagit fram. Sjukt gott och smoothies kommer vara en stor del av min frukost. Har fått miljoner recept av Niclas så jag behöver aldrig gå runt och undra samt att jag slipper väga saker från nu. Så skönt!

Jag har inte hunnit handla exakt alla goda ingredienser som jag ska ha men idag fick det bli en smoothie gjord på protein, sojamjölk, mango och kanel och lite havregryn. Vid sidan 1 ägg och min Clean Fit såklart

Visst passar temat ihop? Eat Clean, Drink Clean

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats