Må bra och ha roligt | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Må bra och ha roligt

Varje dag får jag hänga med underbara, starka, glada och motiverande människor – Emelie Rapp är en av dom. Vi lyfter, vi äter bullar mellan lyften, vi skrattar lite, vi snackar, vi lyfter lite till, vi flåsar och svettas och lägger oss på golvet och vill typ dö. I 5 min och sen kramas vi och tar selfies. Sen börjar det om, varje dag, samma visa, en visa jag aldrig vill vara utan.

Crossfit Nordic är en unik plats – dagis för vuxna verkligen.

Jag önska jag kunde få alla er som läser min blogg att få känna denna känsla, den finns, den finns överallt på alla crossfit ställen i Sverige. Det är en unik gemenskap vi har som inte går att hitta på någon annan plats.

Det är sanning.


  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats