Uppdatera dig på min instagram - @kaatten86 | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Uppdatera dig på min instagram – @kaatten86

Jag fick en tröja från Northern Spirit i somras där det stod stort på ryggen – “Insta or Die” och jag tror de ville poängtera något där. Att jag typ lever och andas för instagram vilket jag bara kan hålla med om. Ibland får jag typ lite ångest över att jag uppdaterar “för ofta” och att folk ska börja tröttna på mig. Men som kommer jag på att det kanske är därför som folk följer mig? För att det är lite roligt att jag typ bjuder på allt och lite till på min instagram.

Så ni förstår vart jag vill komma eller hur? Missa inte att följa mig där för massa uppdateringar. Tro mig jag är faktiskt lite rolig 🙂

  
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats