Svar på 5 frågor om Clean Fit | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Svar på 5 frågor om Clean Fit

Hej Katti, kan man dricka Clean Fit när man ammar?

Jag har inga barn själv och är inte den mest kunniga inom det området men vad jag vet är att man rekommenderar ej ammande att dricka koffein. Sen är valet helt upp till en själv, har hört från vänner att de dricker ibland en kopp kaffe och så och vissa dricker någon form av koffeindryck. Clean Fit innehåller 180mg koffein per burk så valet är helt ditt om du vill dricka koffein när du ammar. Det kan aldrig vi säga ja eller nej till.

Kan man dricka Clean Fit även fast man inte tränar?

Absolut! Clean Fit är anpassad för den aktiva människan så som den som inte tränar. Jag rekommenderar verkligen alla att dricka Clean Fit, byt ut läsken mot Clean Fit, drick den istället för en kopp kaffe ibland för den ger den det där lilla extra och den innehåller bara bra och rena ämnen. På morgonen när man ibland känner att man inte vill kliva upp ur sängen så är denna burk min räddning, blir du sötsugen så ska du dricka Clean Fit. Ja the list goes on 🙂

Vad är det för skillnad mellan Clean Fit och de övriga som finns på marknaden, som t.ex NOCCO och Celsius?

Jag har alltid lärt mig att man ska vara ödmjuk, man ska aldrig skrika att man är bättre än något annat osv. Speciellt inte inom den bransch jag kommer ifrån – Telekom. Där får man absolut aldrig tala om konkurrenterna. Men frågan kommer rätt ofta då vi är en dryck i samma kategori som NOCCO och Celsius och därför vill jag svara på den. I min värld så finns det ingen som kan säga till dig att det här är bättre än vad den andra, den enda som kan göra beslutet är du själv efter vad som är bra för dig. Det jag kan tala om är att Clean Fit är den ENDA aktören på marknaden som erbjuder den kombination av ämnen och den renhet i en sådan här form av dryck i en och samma burk. Du har magnesium, zink, krom och L-karnitin och det är inga koncentrat som många använder utan detta är det riktiga som kroppen kan ta upp. Sen är Clean Fit väldigt unik då den är fri från konserveringsmedel och vi har inget taurin i vår dryck. Den sötvattenkälla vi använder oss av är utsedd av UNESCO till att vara en av världens finaste och renaste sötvattenkälla. Bara det säger rätt mycket. Vi har boostat den med 10 vitaminer vilket gör den till den mest vitaminberikade BCAA drycken på marknaden. Ja just ja, det är BCAA i också men det visste ni redan 😉 Köper du Clean Fit så stödjer du en Svensk innovation, det tycker jag är fint. Det är 5 vänner, vanliga människor som tagit allt de har och satsat på något här i Sverige som de tror på. Jag skulle köpa en burk bara för det, för det är rätt coolt. Inga multimiljonär företag som står bakom med investering – 5 vänner som tagit allt från deras plånbok och satsat. Tänk på det.

Vad är det för smak egentligen?

Det är ingen speciell smak, det är DET som är grejen och det är det vi vill förändra. Det är är en burk som smakar så som alla dessa ämnen tillsammans smakar. Vad hade Redbull för smak egentligen på deras första burk? Den smakar liksom Redbull. Clean Fit smakar Clean Fit 🙂

Vart kan man köpa Clean Fit?

www.gymgrossisten.se  så kan du beställa både burk och flak. PÅ flaket får du 30% rabatt så det är verkligen prisvärt att handla via dom. På vår hemsida www.cleandrink.se så kan du längst ner på första sidan se en lista över alla butiker som är återförsäljare. Håll dig ven uppdaterad via vår instagram –> @cleandrinks. Saknas vi i någon butik så ni hemskt gärna fråga personalen i butiken.

  

  
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats