Open har startat | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Open har startat

 Denna tid på året med start idag på Crossfit Nordic så sätter Open igång. Crossfit Games Open är 5 veckors arbete, en ny workout varje vecka som är samma för alla och som hela crossfit community:n vill vara delaktig i. Det är så unikt med denna sport, den sammanhållning och gemenskap och kämparanda vi har tillsammans. På Nordic gör vi detta till en fin tradition då vi även har 2 starka lag som satsar stenhårt till att ta sig vidare till Regionals vilket är i Maj och det är de 20 bästa lagen från Europa och Afrika som tar sig dit i vår region som kallas Meridian Region. Vi skriver upp på tavlan när vi kör och vi har en domare, och så kör vi i olika Heat som är lika med olika grupper så alla får plats och kan heja på varandra också.


Eftersom jag ska operera min handled den 7 mars (ÄNTLIGEN!) så kommer jag inte satsa på Open i år och därför kör jag bara de 2 första workoutsen för sen hinner jag inte med de 3 då min hand är opererad då. Det är en speciell känsla och atmosfär på lördagar nu de kommande veckorna här och har du tid och lust så får du komma och titta på och heja på oss och våra lag.


16.1 heter den första. 16 för året och 1 för att det är den första av de 5. Då skulle man göra detta:

20 min amrap

7,5 meter overhead walking lunges 29kg damer och 43kg herrar.

8 bar facing burpees

7,5 meter gång igen

8 chest to bar pullups

Jag tror att jag kommer ha problem att kliva upp ur sängen imorgon…benen och axlarna brände! Vill ni se hur det såg ut?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8Cjs7bjpBXA[/youtube]

Sen körde OPEX teamet som är det lag från Nordic som satsar till att ta sig till Games som är VM i Crossfit. Sådana köttmonster dessa människor!

   
    
   
 

 Nu ska jag mysa mig ner i soffan med Nikita och bara ha en lugn hemmakväll. Stort lycka till nu till alla som kör Open dessa kommande veckor 🙂

   
  
 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats