Godmorgon Måndag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Godmorgon Måndag

Ville börja dagen med att önska Er läsare en underbar Måndag och hoppas att ni får en bra start på veckan. Jag känner att vid den här tiden när älskade solen börjar titta fram så får jag lite extra energi och vill sprida den till er. Jag känner ro inför att jag om en vecka äntligen får operera handen och få väck denna smärta jag känt i 2 år, jag känner att våren och sommaren kommer bli en bra tid med mycket skoj som händer. Jag känner att alla bitar börjar falla på plats äntligen.

Kroppen känns bra, stark och frisk. Hjärtat känns helt. Jag fyller snart 30 år och ska få fira det med mina kära vänner. Jag åker snart till Turkiet och får njuta av den heta solen mot min hud.

Ja det är så mycket som jag är tacksam för och ser fram emot. Massa kärlek till er, starta veckan på bästa sätt så kommer det bli en bra vecka ska jag lova er.

Puss!

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats