Imorgon börjar kampen mot att komma tillbaka | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Imorgon börjar kampen mot att komma tillbaka

3 veckor har nu gått sedan min hemska trafikolycka de jag frontalkrockade på väg från Borås till Alingsås. De 2 syskon som jag krockade med har jag haft sporadisk kontakt med och de mår tack och lov bra och bättre och bättre med tanke på omständigheterna. Vi är alla tacksamma att vi klarade oss utan skallskador, men osv.

Jag har legat säng/soffliggande i 3 veckor, ni kan kanske förstå frustrationen i min kropp och själ. Men imorgon tänkte jag trots att jag är sjukskriven testa att gå tillbaka till jobbet. Vi får se hur lång arbetsdag jag orkar med ryggen och foten då jag fortfarande är beroende av att ha den i högläge. 

På onsdag ska jag på återbesök på Karolinska där jag ska röntgas, ta bort stygn, byta gips och träffa min läkare. Jag ska samtidigt få träffa en kurator och prata ut. Det känns skönt, jag behöver det för drömmarna om krocken uppkommer fortfarande. Kunde jag gjort något annorlunda, tänk om jag hade en annan bil, tänk om jag hade åkt lite senare… Ja ni vet, tankarna bara sprudlar. Efter att ha rådfrågat läkaren så ska jag försöka börja träna lite smått på Nordic, med hjälp av David. Finns mycket man kan göra för att börja stärka upp ryggen samt bibehålla muskulaturen och styrkan på andra delar av kroppen utan att belasta foten. Han har en plan.

Nu börjar min kamp. Ta sig med dessa kryckor och korsett ute på gatorna, öppna dörrar, ta mig till Nordic, ta mig till jobb. Gud så jag saknar att bara resa upp som vanligt från soffan och gå på båda mina fötter. Helt sjukt hur mycket man lär sig att uppskatta saker när man är i den sits jag är i. Bara att kunna gå på två ben normalt. Kunna bära tallriken från köket till vardagsrummet. Saker som jag inte kan idag.

Men jag ska klara detta, med mitt pannben ska jag klara detta och komma ur det starkare än någonsin. Jag lovar er det! Inget ska hindra mig.

Så nu ligger jag och njuter av lite Grönkålschips och längtar tills min kamp startar imorn. Jag lovar att uppdatera er.

   
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats