Smalmat  | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Smalmat 

Förlåt för rubriken, men jag brukar kalla mat som gör att jag kommer i form för “smalmat” haha. Det är liksom mitt ord för det så jag själv fattar eller nått. Sådan här mat mår jag bra av och detta brukar hjälpa så mina “abs” träder fram. 

Som jag sagt tidigare, potatis potatis potatis! Hoppar gärna såsen för laxen är så saftig och broccoli till som jag kryddar med salt och citron. Denna gång köpte mamma färsk lax, det är himmelskt gott. Potatis kokar jag alltid eller kör i ugnen som den är med skal och jag brukar skippa oljan. Lax och broccoli i ugn också. Jag brukar ha betydligt ner grönsaker men morsan var lite snål med broccolin igår samt att nu när jag ligger still så är inte hungern den största. Aaa ni förstår, ju mer man tränar ju mer energi behöver man. 

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats