Första dagen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Första dagen

Ok, det var inte så lätt som jag trodde det skulle vara. Första arbetsdagen avklarad, jag börjar på 50 % och det räckte gott och väl. Att ta sig till jobbet var en sak, men att sitta rakt vid ett skrivbord med min ställning runt bröst och rygg, ha foten på en pall och försöka få högläge var en helt annan femma. Tufft och smärtsamt.

Men jag fick kramas med kollegor och det gav mig energi. Nu ligger jag i soffan helt slut.

Det var dag 1 det 🙂

    

     
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Hej,

    Ville bara ställa en liten fråga, vad är det för skillnad på Clean och Celsius? Dricker en halv celsius innan min joggingtur på morgonen för att kicka igång förbränningen och vakna till. Gillar nämligen inte kaffe 🙂 Men är Clean bättre och ger samma effekt så är jag absolut villig att byta.

    Tack för svar och en väldigt bra blogg 🙂

Annons
stats