Crossfit räddade mig | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Crossfit räddade mig

Efter nästan 4 veckor nu från olyckan så hinner man tänka mycket och reflektera över saker. Speciellt då jag bara legat hemma som en rastlös själ. En sak som jag är helt säker på som räddat mig i denna trauma – Crossfit!

Dagarna på sjukhuset kommenterade varenda sköterska – “du är så himla stark och vältränad, var glad för det”

Jag tror inte jag hade klarat mig så bra som jag gjorde om de inte vore för min starka fysik och även mitt pannben som växt med crossfit. Jag kände liksom inte ens av nacken efter krocken, ingenting! Inte den minsta smärtan och men tanke på hastigheten och krocken borde jag ha gjort det. Min rygg fraktur känns knappt längre och det är tack vare att jag har så himla mycket muskulatur omkring som stärker upp. Att gå på kryckor men 1 ben hoppandes är betydligt mycket enklare för mig jämfört med en annan som inte har samma fysik. Att jag orkar vara stark och positiv genom detta tror jag är för Crossfit, kärlek till att få komma tillbaka samt vad den byggt mig till. 

Tänk om jag hade varit taniga gamla jag? Hade jag gått sönder i krocken, fått värre skador och frakturer? Det tror jag iallafall.

“Ska jag öppna dörren åt dig?” 

-Nej jag kan själv! Jag vill själv 🙂

Det är min anda under denna rehab. Jag ska klara mig bra, jag försöker göra så mycket som möjligt själv och jag ska komma igång med träningen oavsett om det inte är samma som förr så är det en bit på vägen. Sen är jag inte rädd för att fråga om hjälp.

Sen det största jag har fått från crossfit och crossfit Nordic speciellt är familjen och omtanken och alla hjälpsamma och kärleksfulla vänner.

Ni betyder allt!

   
   

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefina

    Det kan jag hålla med om, det var min första tanke när jag läste om dina skador. Du lär återhämta dig väl med din muskulatur som du har och det motiverar mig faktiskt också till att stärka min kropp i förebyggande syfte och för att det känns bra 🙂

Annons
stats