Underbar morgon med lite träning  | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Underbar morgon med lite träning 

Igår sa läkaren till mig, börja komma igång med din träning och rehab. Du kommer att komma tillbaka så mycket starkare då när vi tar bort gipset.

Imorse kl 8.00 hämtade Jenny Jacobsen mig på vägen till Nordic så jag fick röra på mig lite. Väl på Nordic så hjälpte alla mig, helt underbara. Björk tipsa om övningar hon gjorde när hennes hälsena hade gått av och hon gick på kryckor som mig, Rakel hämtade vatten åt mig hela tiden, Jenny matade mig osv. Alla bara gav mig kärlek.

Helt underbart! 3 timmar tog det mig Hahaha. Allt går så långsamt nuförtiden 😉

Här är en grym övning som jag fick från Björk så mitt lår får jobba lite och det funka super att ha bandet på gipset.

[youtube]http://youtu.be/o34I_b8luAs[/youtube]

Nu är jag lycklig och energifylld!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats