Jag är tacksam till livet | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Jag är tacksam till livet

Idag gick jag igenom mitt instagram konto och tittade tillbaka på bilder och kom snabbt ner mot tiden där olyckan skedde. Bilden på bilen och videon på när jag försöker ta mina första kliv med en rullator ur sängen, hur ont jag hade, hur jäkla chockad jag var som knappt insåg vad jag varit med om och hur jäkla sårbar jag var. Idag står jag vid spisen och dansar till musik som spelas på min spotify och jag är helt överlycklig över att få åka hem till min lägenhet ikväll och börja mitt vanliga liv. Jag sitter liksom om skrattar och ler när jag tänker på att jag ska ta mig till Willys ikväll och handla mat, hur löjligt?

Jag är tacksam till livet, jag kommer aldrig någonsin igen ta något eller någon för givet. Jag har alltid varit en kärleksfull och omtänksam person men nu tänker jag vara det hundra gånger om. Jag är tacksam att jag lever, att jag kom ur en sådan otäck krock med “bara” de skador jag fick. Det finns dom som inte gör det och gått bort eller fått miljoner gånger värre skador än det jag fick. Jag är tacksam över att jag är så jävla envis och aldrig ger mig, det har jag fått från min mamma. Utan henne hade inte denna Katti som står här idag funnits, utan henne hade jag aldrig kämpat så ,yrket som jag gjort med rehab så att jag nu 8 veckor efter olyckan är så stark som jag är. Det är bara foten kvar, vem fan bryr sig. Den är i ett gips, jag kan inte gå normalt, jag har ont ibland men vem fan bryr sig. Jag går fortfarande varje dag och gör det bästa jag kan, för jag är tacksam över livet och att jag fick behålla den ett tag till.

Jag är tacksam till alla vänner jag har omkring mig som funnits där för mig under denna period, precis ALLA! Jag kommer vara er tacksam livet ut, Ni har hjälp mig och underlättat så mycket för mig. Min roomie Karin du ska ha det största tacket av alla, du vet precis varför. Håkan för att du har varit så underbar och tagit din tid och hämtat och lämnat mig så att jag kan få min träning gjord. Jenny på Nordic för att du varit så gullig med nåde mitt medlemskap och med att låna hantlar till mig. Pamela, min äldsta och bästa vän. Kaitlynne, jag kan inte säga det tillräckligt men DU fanns där för mig när det hände och tack till dig, Vincent och din mamma som fanns där för mig. Nikita för att du varit så gullig och kört mig hit och dit, kommit förbi och hängt med mig och funnits som en fin vän. Emelie Rapp för att du alltid är så genuint omtänksam och jag är glad att ha dig som min vän.

Om det är någon jag glömt så vet ni att jag känner bara kärlek för er. TACK till alla er läsare, ni har stöttat mig något enormt och er pepp har varit den största drivkraften av dom alla.

Var tacksam för det du har, ta inte livet för givet och ge fan aldrig upp. Kan jag så kan du!

Puss!


 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats