Lunch + status | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Lunch + status

 

Okej, en Clean Drink i ett glas med is = som en dröm! Jag blir på riktigt chockad av de som säger att den inte är god, nästan så att jag blir ledsen och vill tvinga dom men sen är det ju så att alla tycker ju olika. men jag ber er, drick den iskall, magisk och sen innehåller den mycket bra och inget socker.

Min lunch : 120g torskfilé, 2 medelstora potatisar och massa sparris och broccoli som jag stekt ihop. Jag steker min mat i kokosolja och är rätt generös med kryddor. Redan efter 3 dagar så känner jag skillnad i kroppen av att äta såhär.

Status idag : Har inte tränat ännu, packar för fullt hos mamma för allt ligger helt utspritt. Jag ska nämligen flytta hem igen ikväll och återförenas med min Karin som jag bor med. Hon har bott i vår lägenhet helt själv i 2 månader sedan min olycka då jag behövt vara hos mamma som hjälpt mig oändligt mycket. Kan inte beskriva hur tacksam jag är över att ha en sådan fin mor, hon ställer verkligen alltid upp för i vått och torrt. Men nu måste jag hem och börja vänja mig tillbaka till mitt vanliga liv och testa att åka kommunalt och så från Sundbyberg till Nordic och även till jobbet då jag går tillbaka på måndag. Testa att åka och handla, tvätta själv osv.  Ja ni vet 🙂

Senare i eftermiddag så är det dags för mitt styrkepass och rehab. En selfie på Nordics toalett är ett måste 🙂

// Day 3 of eating really healthy and skipping all the sugar and sweets. Cod, green veggies and potatoes works really well for me to stay in shape and I can feel it already only after 3 days. Want to get into extra good bikini shape since I am traveling to Turkey in 4 weeks for vacation. I will have my cast removed 2 days ahead. 

Status today: I am packing all of my stuff here at my moms house. I have been living here for 2 months now since I've been in need of help since the accident. But tonight I am moving back home to my roomie Karin, she has been living alone in our apartment for yeah 2 months now. Need to get used to the normal life again, taking the subway to Nordic, to work, washing my own clothes, doing groceries and etc. Cuz on Monday I am suppose to go back to work and I need to learn to do all of these stuff even though I am on crutches. Later this afternoon I am heading towards Nordic ( it's like 10 min walk from my Mom) to do my rehab and strength session. On Friday I am meeting with my coach to update my program since I have been doing a lot of progress. Really excited!

Talk to you later!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tova

    Jag är en av dem som inte tycker den var så god Är dock kräsen i mycket så skyller på det. Hoppas det kommer smaksatt framöver kommer definitivt att prova då

    1. Katti Houshmandfar

      Åh vad tråkigt att den inte föll dig i smaken, men jag hoppas att den nya som kommer komma inom snar framtid faller dig bättre i smaken 🙂 håller dig uppdaterad 🙂

Annons
stats