Fredag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Fredag

Hoppas ni har sovit gott och känner er taggade inför helgen, det är väl ändå Valborg 🙂 Ska ifs inte låtsas som om jag visste om det för det visste jag ej det var Karin som påminde mig hihi. Idag ska jag träffa min coach kl 9.30 och köra ett PT pass med lite uppdatering på träningen för min del. Jag är så ivrig!

Men först frukost : 330g (nästa hela skålen) naturell lättyogurt med 1 dl bär och då körde jag hallon samt att jag har toppat med karamel sirap från Walden Farm som är socker och kalorifria. 1 kokt ägg, Clean drink och mina tillskott. Dessa tillskott tar jag alltid på morgonen och klickar du på namnet så kommer du till Gymgrossisten där dom finns till sjukt bra priser och just nu får ni 20% rabatt på genom min länk.

CLA – Fettförbränning

Omega 3 


// Good morning! Finally Friday and today is the last day being away from work and I can't wait until Monday. But first I am going to enjoy the weekend and get my rest and training done. Today I have a private training session with my coach at 9.30. We are going to update my training program since I have done so much progress so really excited about that.

But first some breakfast and then I have to get ready to leave to Nordic. 330g of natural light yogurt with 1 dl of raspberries. Topped it with sugarfree and calorie free caramel syrup from Walden Farms. 1 boiled egg, 1 Cleandrink, 3 Omega 3 and 2 CLA (fat burning)

Have a lovely day, talk to you later!

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats