Tusan vad motiverad jag är nu | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Tusan vad motiverad jag är nu


Vet ni? Det finns verkligen inget som kommer att stoppa mig nu, jag är så motiverad efter dagens träning med David. Nu kommer träningen se lite annorlunda ut och jag fick äntligen röra en skivstång idag. Utan vikter men ändå, jag ville typ aldrig släppa den. Jag har saknat dig så!

Nya programmet kommer involvera : Enbens marklyft med skivstång, strikta pressar med snatch grepp med skivstång, strikta pullups med paus, armhävningar på tår (JAAAA jag lyckades!) sälrodd med skivstång, bottom up pressar, sidoutfall, hollow med vikt. Sen har jag även fått 2 grymma flås pass som jag ska köra, en lite längre och mer uthållig, en kortare och mer mjölksyra. Jag körde den långa idag, 54 minuter senare hade jag tömt allt i kroppen och kunde knappt prata efter. Precis den utmattningen jag saknat. Jag kommer berätta mer om det lite senare så ni kan få pröva.

Summan av kardemumman, jag var i botten för 6-7 veckor sedan, idag känns det som inget kan hindra mig från att komma tillbaka så stark. Jag är redan en bit på vägen och gipset har inte åkt av ännu. Jag känner mig så motiverad till att peppa varenda en av er där utan att aldrig ge upp. Ge fan aldrig upp!

Ha en fin helg, jag ska mysa med min roomie ikväll. Vi hörs mer imorgon, nu checkar jag ut för idag.

Kärlek från mig!

[youtube]https://youtu.be/bqcdeO1utbY[/youtube]

// I feel like nothing can stop me now after todays session with my coach David. I actually feel like I really don't care that I am injured now, how weird that might sound. I am so happy that I have forgotten that I have a broken foot. 6-7 weeks ago, I was lying in bed and could hardly move by myself to the toilet and today I got to hold a barbell for the first time in 2 months. It feels like the happiest day of my life, I have missed you so much dear barbell. 

So as from today, my training and program will be a bit different. Slowly we are going more towards my normal training. Or well, it's a lot to work on but yeah you know what I mean. From now it will look like this:

One leg deadlift with only the barbell, snatch grip strict presses, strict pull-ups, bottom up presses, weighted hollow, push ups, lunges on the side, Chinese row etc. We will also add 2 different cardio/interval sessions that I do on separate days. One a bit longer and one shorter. I did the longer today and OMG I couldn't speak after was so empty. Had absolutely no energy left and I have really MISSED that feeling. 

So you can kind of say that I am high on life now, I feel like nothing can stop me and I am day by day going one step towards the stronger version of ME.

Wish you all a great evening, I am checking out for today.

LOVE!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tova

    Åh jag blir så glad för din skull att din rehab går så bra! 😀 Jag själv blir jättemotiverad att kötta jättehårt på mitt träningspass i eftermiddag, din glädje sprider sig! 😀

Annons
stats