Kleopatra Beach Alanya | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Kleopatra Beach Alanya


En riktig heldag ute i solen har det varit idag. Strax efter lunch tog vi bussen några stationer till Kleopatra beach vilket är den finaste och mest populära stranden i Alanya. Vår lägenhet ligger längs stranden men på en strand som inte är enligt mig den bästa så därför gillar jag att åka hit och det tar typ 10 min med buss som åker längs strandpromenaden. Jag brukar hänga vid restaurang Filika som har fräscha toaletter, nice mat och grymma solstolar och bra internet. Mycket viktigt 😉 sen har dom alltid så bra service då vi är stammisar. Runt 18.00 kände vi oss redo och fick mot Arif som driver Henrys Tattoo för att boka tid samt bestämma min tatuering som jag ska göra innan jag åker hem. Japp det blir ännu en 🙂 så ni får se vart och hur den ser ut när det är dags. Den är stor det kan jag avslöja iallafall.

Det tog oss typ evigheter att komma hem då hela Alanya stod på gatorna och vägarna och firade något lag som tydligen vunnit en fotbollsmatch så jag och Pamela fick typ gå halva vägen hem innan vi kunde hoppa på bussen och det känns i min fot som in i h-lvete just nu.

Blir att lägga oss snart o imorgon ska vi åka till Dimcayi och äta frukost. Ni kommer förstå varför när jag visar er imorn. Men innan ska vi träna som vi gjort varje dag nu vilket har varit en perfekt start på morgonen.

Godnatt från varma Turkiet!

// We have been out in the sun all day and today was beach day. There is a beach called Kleopatra Beach here in Alanya which is the most popular and the most beautiful beach here. It is about a 10 min ride by bus to Kleopatra from our apartment and the bus leaves like every 10 min so it’s very easy and close to get there. We like by the beach but I don’t think it is as nice as Kleopatra. 

After the beach I went to Arif who is the guy who made my half sleeve that I have on my arm. I am having another tattoo done before I head back home to Sweden. I will show you more of the tattoo when I am having it done so it is more of a surprise. It is large that I can tell 😉

Now we are just home and watching regionals and I am about to go to bed soon. Tomorrow we will have breakfast at Dimcayi which is a beautiful place here in Alanya. You will see what I mean when you see the pics.

So for now, goodnight!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tova

    Har du någon bättre bild på din tatuering på ryggen? Är så sjukt sugen på en (har en stor vit fläck så vill täcka den) men ver inte exakt vad jag vill ha :p

    1. Katti Houshmandfar

      Hej Tova, jag fixar ett inlägg med bild på den tog en idag så du kan se. Kommer under morgondagen så håll utkik 🙂

Annons
stats