Stranden | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Stranden

Godmorgon 🙂

Idag ska vi hänga på stranden, det har vi inte gjort ännu för vädret har varit lite ostadig men nu idag när vi vaknade och såg att det inte fanns ett enda moln på himlen så åker vi dit. Men första ska vi träna lite innan frukost och sen åker vi. Träningen blir 40 minuter simning men lite ring dips och annat emellan.

Här är videon från gårdagens träning.

// Today is beach day for us, we haven’t been there yet since the weather has been a bit cloudy but today the sky is blue blue blue 🙂 But first some morning training by the pool and watch the 2 last event for team on Regionals and then we head off. Here is the video from yesterdays session by the pool.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats