Här svettas man | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Här svettas manOm det är något jag älskar så är det att träna i värmen och jag längtar tills augusti då vi alla ska åka till Marbella i 2 veckor och bo samt träna på Mikes Gym. Jag älskar att vara här det är inte det jag säger men i augusti så har det gått 2 månader till på läkningen av min fot och jag hoppas att jag kan träna lite mer crossfit då. Nu måste jag anpassa allt fortfarande men det är det som är så bra med crossfit och funktionell träning. Man anpassar den efter sin egen förmåga och nivå. Efter att ha grillat i solen ett par timmar så körde vi en workout som var rätt skoj. Vill ni testa så kommer den här i en form av en stege som går från hög siffra och ner och sen upp igen.

50 doubleunders (dubbelhopp) eller 50 knäböj utan vikt, så kallade Airsquats. 

40 hantel ryck 12,5kg (jag varierade och gjorde 5 på varje arm och bytte sen)

30 russian twist med samma hantel som vid snatchen

20 armhävningar

10 meter strikt bear crawl

20 armhävningar

30 russian twist

40 hantel ryck

50 doubleunders/airsquats

När vi var klara med detta tog vi några klunkar vatten och körde direkt 50 st burpees på tid och sen var vi färdiga 🙂 Klockan stannade mitt i så jag har ingen aning om hur lång tid detta tog men bra träning var det iallafall.

P5302888P5302889

P5302909
P5302966

// The best thing I know is to workout in the heat and the sun, especially when you are on vacation like I am here. In August we are about 12 friends that are traveling together to Marbella where we are going to workout and live at Mikes Gym. for 2 weeks. I love it here it’s not that but I want to do some real crossfit and in August my foot will probably be much better than today so that I can workout for real you know. Lift som weight on a barbell 🙂 Now I have to think of every step that I am taking, I can barely walk normal and I am not even going to mention about the pain! But that is the good thing about crossfit, you can always adjust and scale the weights and movements after your own ability so today we did this workout. 

50 Doubleunders or 50 Aorsquats (I did the squats since I can’t jump)

40 dumbbell snatch 

30 russian twist with weight

20 pushups

10 meter strict bear crawl

20 pushups

30 russian twist

40 snatch

50 Du’s/Airsquats

And when we where done we had som water and then did straight away – 50 burpees for time. I don’t know how long this took since our clock just stopped during the workout. But it was fun and sweaty and that’s all that matters. 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats