Kvällsträning på Ibex | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Kvällsträning på Ibex

P6264163

Idag är jag den lyckligaste tjejen i Borås, jag har fått leka med skivstången och jag har gjort övningar för första gången sedan olyckan och det gick! Det här är verkligen framsteg och det var nästan så att jag fick tårar när jag gjorde dom. Det är 25 kg på ena stången och 15 kg på den tomma stången. Inga vikter men jag gör det! Man ser dock att min häl åker upp men det gör inte ont och det är huvudsaken.

Detta gjorde vi först:

10 min amrap (så många varv som möjligt)

10  hang power snatch

10 pressar i snatch grepp bakom nacken

10 power cleans

10 thrusters

10 sumo deadlift high pull

Du ser övningar på videon i samma ordning som passet.

Jag ska fan bli hel och jag ska lyfta igen, inget kommer att stoppa mig efter känslan jag fick uppleva idag. Tack Kaitlynne för att du ALLTID tar fram det bästa i mig och peppar mig. Jag hade aldrig vågat testat denna idag om det inte vore för dig. Efter detta så gjorde Solidfitnesschallenge kvalet bara för skojs skull så man kan med andra ord säga att jag har verkligen kört crossfit idag och det känns helt fantastiskt. Jag kippade för första gången idag också sedan olyckan, wihioooo!

Kvalet var en 15 min amrap med 5 st burpee chest to bar och 25 kalorier rodd. Jag gjorde 4 hela varv och hann göra 5 burpee chest to bar och 4 kalorier rodd på femte varvet. Ser ni att jag inte kan hoppa med foten, den reflexen/rörligheten har jag inte. Alltså att skjuta ifrån men det kommer.

Nu är vi hemma och myser och imorgon kl 6.00 tar jag tåget hem till Stockholm. Så nu ska jag ta vara på sista myset med K 🙂

// Today I am for real the happiest girl in Borås cuz I got to play with a barbell and do some Oly movements in a workout and this is the first time since the accident. I did a workout together with Kaitlynne and just adjusted the weights and some of the movements. 

10 min amrap

10  hang power snatch

10 behind the neck press

10 power cleans

10 thrusters

10 sumo deadlift high pull

I can’t explain the feeling that I had doing this, I almost cried during the workout. I miss this so much and I am going to work my ass off to get there. Tomorrow I will head back home to Stockholm so for now I’ll say goodnight so that I can spend time with Kaitlynne.

P6264168P6264161

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats