Frukost 3 block | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Frukost 3 block

Hon var så underbar igår och hjälpte mig med att fixa matlådor för idag så att vi nu tillsammans ska hålla detta med Zone Diet. Nu har jag fattat vad det går ut på och jag tror att detta är sjukt bra, jag kommer äta som aldrig förr och det bästa är att man får äta precis vad man vill det är bara det att man ska räkna hur mycket man får i sig av kolhydrater, protein och fett.

Jag kommer att skriva ett inlägg om detta som ni kan läsa senare idag. Det är liksom ingen diet men förbud osv utan det är mer ett sätt att se till att kroppen får exakt det den behöver, inte mer eller mindre och enligt den beräkningen på vad jag ska få i mig så kan jag säga att jag har ätit alldeles för lite kolhydrater och då tycker jag att jag äter mycket.

Så ännu mera gröt och potatis för mig, YAY! Min frukost består av 3 block (förklarar mer djupgående i nästa inlägg) och då har jag 1.75 dl havregrynsgröt som jag kokar i vatten med lite vaniljpulver och kanel, 1 dl keso (naturell) 1 dl hallon och 1 macadamia nöt toppad med 1 msk proteinpulver.

 

Såhär kan det se ut med äpple istället för hallon


// Kaitlynne is so wonderful, she helped me yesterday to prep my meals for today so that I have my breakfast, snack and lunch with me and can eat on the train and at work today. After this weekend I kind of understood what Zone Diet is all about and how it works with the blocks on every meal. I will explain more in a separate post about the diet, but I wouldn’t call it a diet since you can eat whatever you want it’s just that you keep track of your macros. And after counting what I need, I have realized that I eat to little carbs and I thought that I ate much. So more potatoes to me, yay to that!

Here is my breakfast, 3/4 cups of oatmeal, 1/2 cup cottage cheese, 1/2 cup of raspberries, 1 macadamia nut and 1 tablespoon protein powder.. My breakfast is a 3 block meal and I will explain more on my next post.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats