5 veckors skillnad - Clinic Care  | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

5 veckors skillnad – Clinic Care 

I ett inlägg för ca 5 veckor skrev jag om de nya produkterna jag skulle börja med för att kämpa med min problem hy som jag har samtidigt som jag har gjort 3 st behandlingar på salong för detta. Vill ni hänga med om vad det handlade om så kan ni läsa inlägget HÄR.

Jag lovade er och även de på Clinic Care att göra en utvärdering av produkterna och hur de har hjälp min stackars hy. Och ni ser på bilden skillnaden efter 5 veckor, jag har fortfarande mycket att jobba på men wow vilken skillnad. Huden har lugnat ner sig, mindre utslag samt att jag har fått en helt annan lyster! Jag har produkter från deras BLÅ serie som är just för problemhy och jag måste säga att ansiktsrengöringen är bland det skönaste och bästa jag har använt. Den är dryg så du behöver bara en liten klick som du späder ut med lite vatten för löddra upp den på ansiktet och den doftar så himla fräscht.

En sak som jag skulle vilja säga med det här med huden är att du kan liksom inte gå på en behandling med problemhy och tro att det kommer säga hokus pokus så blir det bra på 1 behandling. Man måste vårda huden med produkter hemma som ett komplement till sina behandlingar. Man kan jämföra det som att städa och hålla i ordning lite smått hemma var och varannan dag, men att man storstädar 1 gång i månaden eller vad man nu gör. Produkterna är den dagliga städningen och underhållningen och behandlingen är den där storstädningen.

Vill ni också testa den behandlingen jag gör så finns den att boka HÄR och den behandlingen jag kör är den som heter Exlusive PURE med Clinic Care. Det är min mamma som äger och driver salongen sedan 17-18 år tillbaka och det finns INGEN hudterapeut som min mamma och det säger jag inte bara för att det är min mor. Hennes händer är magiska och det kan man bara förstå när man fått uppleva det. Alla säger samma sak som testat.

Med andra ord så kommer jag att fortsätta mina behandlingar samt att använda denna hudvårdsserie. Är så nöjd!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats