Hur länge orkar du hålla | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Hur länge orkar du hålla


Här har ni en övning som är väldigt utmanande ( L-Hang) och inte bara för magen utan för höftböjarmuskeln samt låren. Jag får typ kram direkt i låren. 1 regel, spikraka knän så spänn och pika med tårna. Testa hur många sekunder du orkar hålla så, jag klarade knappt 30 sekunder sen krampa benet ihjäl. Detta gjorde jag i 3 set. En enklare variant är att böja knäna så du har benen i 90 grader.

Testa och låt mig veta hur det gick.

// L-hang for maximum seconds, how long can you hold? One rule is to have straight extended knees the whole time, and of course your legs straight so that you look like an L. I got cramp like just after 15-20 seconds on my thighs, it’s not only challenging for you core but your thighs and hip. 

I did this in 3 sets. Try it out and let me know how it went

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats